fbpx

Csináld Magad: WEBLAPKÉSZÍTÉS

Szeretnéd saját magad elkészíteni céged weboldalát?
Szeretnéd Te kezelni, hogy ne kelljen
minden módosításnál felhívni a webesed?

A cég weboldala nagyon eleme az értékesítésnek. Ha Te szereted a saját kezedben tartani a dolgokat, vagy költségvetésed nem engedi meg a nagyobb kiadást egy weboldalra akkor Csináld meg Magad a weblapodat.

Tutoriálok, hasznos gyakorlati tanácsok és online segítség egy 10 éves tapasztalattal rendelkező weblapkészítő billentyűzetéből.

Szeretnéd ha a weboldalad egy rövidtávon megtérülő befektetés lenne?

Marketingszemléletű, cégedre szabott weboldalt készítünk …

tt mindent egy helyen elérsz ami a WordPress weboldalad kezeléséhez szükséges.
Ha mégsem találnál valamit akkor pedig a support rendszeren keresztül tedd fel a kérdésed. Én fogom személyesen megválaszolni és ha populárisabb, másokat is érintő kérdésről van szó akkor bővítem is vele a Tudástárat

Ettől is többet szeretnél?

Elkészítettem egy tananyagot arról, hogyan olyan profi weboldald vagy webshopot készíteni cégednek mint mi.
Nem szájbarágósan, hanem egyszerűen megfogalmazott illusztrációkkal, példákkal teletűzdelt nananyagról van szó. A legfontosabb részeket videó tutorial formályában mutatom meg.

Hogyan kezd el?

wordpress alapok

Hogyan kezeld a weboldalad?

ha wordpress weboldalad van

Tudástár

a jegyzeteim és válaszaim tárháza

Support

ha elekadtál vagy nem találod a választ

A legértékesebb tutorialokat egy leckében foglaltam össze amit weblapra vagy webshopra írva vásárolhatsz meg. A weblapkészítő kurzus ára töredéke egy weblapkészítő bérének, mégsem titkol el előled semmit.

A csomagok mellé 1 éves VIP support jár ami azt jelenti, hogy soron kívül 24 órán belül válaszolok a kérdésedre, problémádra és megmutatom hogyan oldhatod meg azt.

WEBLAP

35.000 Ft.

25.000 Ft.

WEBSHOP

55.000 Ft.

35.000 Ft.

Minden csomag tartalmazza

Weboldal tervezés
Amit a webes grafikáról tudni kell és némi Photoshop
Alap plugin Tudástár
Letölthető sablon elrendezések
Landing page készítés
Avada
Divi
Blogger templatek
HTML gyorstalpaló
CSS kistrükkök

Weboldal tervezés
Amit a webes grafikáról tudni kell és némi Photoshop
Alap plugin Tudástár
Letölthető sablon elrendezések
Landing page készítés
Avada
Divi
Blogger templatek
HTML gyorstalpaló
CSS kistrükkök

Várj csak! Ez nem minden

A VisioDesign megajándékoz téged 1db .hu vagy .com domain név regisztrációval és 1 éves tárhely előfizetéssel 1.5Gb méretben.

1Gb tárhely

1db domain

A Support rendszer

bármikor felteheted kérdésed és mi készséggel segítünk

EXTRA ajándék

2xfélóra telefon vagy skype konzultáció

Gyakori kérdések

Miért válasszam a Lépj a webre csomagot és a VisioDesign-t?
A Lépj a webre csomagot kifejezetten kezdő és/vagy kisvállalkozásoknak állítottuk össze. 10 éves tapasztalataink alapján olyan dolgokat tartalmaz amik a megtérülő online megjelenést segítik. Ez garantálja, hogy weboldalad nem csak egy kiadás lesz a költségvetésedben hanem egy megtérülő befektetés ami napról-napra több vevőt hoz neked. Csapatunk 10 éves szakmai múlttal rendelkezik weblapkészítés és online marketing területén. Filozófiánk az etikus vállalkozói szemlélet. Nálunk sohasem kell olyasvalamiért fizetned ami nem találkozik az elképzeléseiddel, céged céljaival és nem a céged növekedését szolgálja.
Mennyi idő alatt készül el a weboldal?
Álltalában a szerződéskötést követő 3-4 héten belül el készül a weboldal és a hozzá kapcsolódó csatornák. Extra sürgős esetben 2 hétre tudjuk leredukálni az időt. Ez 25% plusz költséget jelent, de nem mindig tudunk extra sürgős eseteket vállalni.
Nekem már van weboldalam, akkor is ajánlod a csomagot?
Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi weboldaladdal akkor is nagyon jó választás a Lépj a webre csomag. Ebben az esetben régi weboldalból kiindulva felmérjük annak előnyeit és hiányosságait amiket fel használunk, hogy az új weboldalad sokkal jobb legyen elődjénél.
Átadás után milyen költségei lesznek a weboldalamnak?
A domain név és a tárhely éves fenntartási költsége egyedül amit fizetned kell. Ez 7-18 ezer Ft. / év – a szükséges tárhely csomagtól függően. Ezenfelül a weboldalkezelés, karbantartás, frissítés vagy hirdetés kezelési munkákat tudod a VisioDesignra bízni amik további költésegekkel járnak.
Mik a rejtett költségek? Mások többszázezres tételről beszélnek.
Nincsennek rejtett költségei a webrelépő csomagoknak. Amit kapsz azzal valóban el tudsz indulni az internetes világban és magabiztosan jelenhet meg céged online felületen. Célunk, hogy a kezdő vagy kis cégeket segítsük a növekedésben, a pénzügyi gyarapodásban. Extra funkciók vagy egyedi igények azonban képezhetnek a csomagban foglaltakon felüli munkát aminek plusz költsége van. Ha ez felmerül természetesen előre egyeztetünk és megegyezünk.
Én is fogom tudni kezelni? Nem értek a html-hez, css-hez ... semmilyen kódhoz.
Igen, a weboldalak böngészőből elérhető admin felülettel rendelkeznek amin keresztül könnyedén szerkesztheted saját honlapod. Tudod például az oldalak tartalmait szerkeszteni, képeket cserélni/feltölteni, vagy új menüpontot létrehozni. Az átadáskor segédanyagot biztosítunk számodra amiben közérthetően lépésről lépésre elmagyarázzuk a weboldalad kezelését.
Nálatok tényleg egyedi weboldal készül?
Abszolút igen! A VisioDesign nem az az “összekattingatós” weblapkészítő cég. Az ügyfél vásárlóinak igényeihez, szokásaihoz tervezzük meg a weboldal céljának folyamatát és ehhez vagy a már meglévő arculathoz igazítjuk a kinézetet. Egyedi, már jól bevált megoldásokat alkalmazunk a legtöbb esetben. Az új kihívásokra pedig örömmel keresünk megoldást.