fbpx

Rólunk

Weboldalakat és online marketing rendszereket építünk.

Automatizáljuk az online eszközöket amik az értékesítésedet erősítik. Segítünk a kezdeti időkben a webes eszközök között eligazodni és az első ügyfeleket megszerezni. Megtanítunk jól használni a weboldaladat és megmutatjuk hogyan szerezhetsz a segítségével új vevőket. Levesszük az online marketing “terhét” a válladról, hogy arra tudj koncentrálni amihez a legjobban értesz.

Büszkék vagyunk rá, hogy nem csak weboldalakat készítünk hanem valódi, megtérülő és folyamatosan pénzt termelő befeketetéseket kínálhatunk ügyfeleink számára.

Most tervezel elindulni az internetes világban? Reformokat tervezel az értékesítésed terén? Nem vagy megelégedve a bevételeiddel?

Üljünk le egy kávé mellett és beszéljünk céged online lehetőségeiről.

Lejjebb görgetve megismerheted cégünk előnyeit és szolgáltatásait.

Erre a gombra kattintva pedig kapcsolatfelvételi lehetőségeinkhez jutsz.

Szia!

Örülök, hogy ezen az oldalon vagy. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy érdeklődsz cégünk szolgáltatásai iránt.

Én Tóth Balázs vagyok a VisioDesign webstratégia ügynökség vezetője. Most 10 pontban szeretnélek meggyőzni miért érdemes velünk dolgoznod.

Cégünk megalapításakor célul tűztem ki, hogy olyan vállalkozást fogok vezetni amit átlátható, etikus működés jellemez. Az ügyfelek nyelvén beszél és kívánságait rugalmasan, emberbarát módon kezeli. Az alábbi 10 pont úgymond a mi minőségi irányelvünk amiből nem engedünk egyetlen munkánk során sem.

 • Mi nem csak egy weboldalt készítünk
  Nem csak egy “szolgáltatást” kapsz, azt kapod amit valóban jelent az a szolgáltatás, minőségi formában. A végsőkig képesek vagyunk elmenni minőség tekintetében. Nem kötünk kompromisszumot ha ügyfél-elégedettségről van szó.
  A megbeszélt és írásban foglalt határidők számunkra valóban szentírás. A gondos szervezésnek köszönhetően garantált a projektek határidőn belüli megvalósítása.
 • Ügyfélközpontú hozzáállás
  Mi valóban szeretünk megismerni vállalkozásokat és az ő történetüket. Ez a garanciánk arra, hogy tényleg testreszabott szolgáltatást kapsz. Közérthetően és folyamatosan kommunikálunk veled a közös munkánk során. Nem vagyunk boldogok ha hiányérzettel távozol tőlünk. Ezért mindent megteszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk neked és cégednek.
 • 10 éves szakmai tapasztalat és folyamatos fejlődés
  Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk és folyamatosan fejlődésünk, naprakészségünk biztosítja, hogy ügyfeleinknek ne legyenek technikai akadályaik céljaik előtt.
 • Modern technika
  A legfrissebb technikákkal dolgozunk, folyamatosan követjük a trendeket és a jól működő, tesztelt megoldásokat használjuk. Ha új technikákat ismerünk meg, ami a Te vállalkozásodban is hasznos lehet akkor tájékoztatunk a lehetőségről.
 • Megtérülő befektetés
  Több mint tíz éves tapasztalatunk és folyamatos fejlődésünk garantálja, hogy weboldalad vagy webshopod valódi megtérülő befektetés legyen számodra. Ehhez minden segítséget meg fogunk adni a közös munkánk során.
 • Garanciát vállalunk a munkánkra
  Felelősséget vállalunk a munkánkért. MindigMűködik garancia a weblapfejlesztéshez és Zéro kockázat garancia jár minden szolgáltatásunkra. Mert szeretnénk, hogy valóban teljes elégedettséggel töltsön el a közös munkánk. Ezért ha úgy érzed nem azt kapod amit elvársz, akkor visszafizetjük a szolgáltatási díjunkat számodra. Garanciavállalásunkról részletesebben itt olvashatsz »
 • Vevőszerző támogatás
  Az átadást követően már a belépő csomagunk mellé is olyan használható vevőszerző támogatást nyújtunk amivel több bevételre tehetsz szert a weboldaladdal.
  A komplexebb csomagjaink részeként pedig a kivitelezést is mi végezzük és szállítjuk neked a kvalifikált vevőket.
 • Ingyenes tudásanyag
  Felvértezünk hasznos tanácsokkal, ötletekkel. Ügyfeleink számára elérhetővé tesszük ingyenes tudásanyagainkat amiket felhasználva az iparáguk élvonalába röpíthetik cégük online jelenlétét.
  A webstratégi blog exkluzív publikációit postaládádba kapod. Ezek olyan tartalmak amik valamilyen plusz információt tartalmaznak a mindenki számár elérhető bloghoz képest.
 • Átlátható, érthető szerződés
  Szerződésinkre is nagy hangsúly fektettünk. A szerződésben foglaltak a weboldallal elérhető céljaidat és etikus üzleti kapcsolatunkat garantálja számodra. Itt találod a részleteket »
 • Versenyképes árstratégiával dolgozunk
  Nem vagyunk a legolcsóbbak, de csillagászati árakon sem dolgozunk. Korrekt, ár/érték arányban versenyképes árakon dolgozunk. A nálunk elköltött pénzedért valóban azt kapod amit igénybe veszel. Sőt! ettől általában többet is tanácsok és tudásanyagok vagy aktuális akció keretében ajándékok formájában.

Bízom benne, hogy sikerült meggyőznöm Téged is, miért érdemes cégünket választanod
ha weblapkészítésről vagy online marketingről van szó.

Rólunk

Jövedelmező honlap

Bemutatkozó, landing vagy komplett céges weboldal készítés fix, átlátható árazással és hosszútávú támogatással. 

Webshop

Testreszabott Woocommerce alapú Wordpress webshop profin felépítve rövid határidővel. 

Karbantartás

Frissítjük és karbantartjuk weboldaladat. Igény szerint segítséget nyújtunk a tartalomfeltöltésben.