Hiszek benne, hogy hosszú távon akkor tud jól működni bármi ezen a világon ha fenntartjuk az egyensúlyt.

Ha nem napi 10-12 órákat ülünk a gép előtt a pénzt hajszolva. Ha minőségi időt adunk magunknak a feltöltődésre is. Én nem töltöm az egész napot a gép előtt és nem posztolok folyamatosan a dicsőségeinkről. Nekem a természet jelenti a mérleg másik oldalát és igyekszek minél több időt kinn tölteni vagy sportolni a kutyám társaságában.

Ez a garanciám arra, hogy amikor neked készül a weboldalad akkor egy fókuszált folyamatban fog megvalósulni és hosszútávon is működőképes lesz. Ez a garanciám a korrekt stresszmentes ügyfélkezelésre is, mert hiszek benne, hogy mindenre létezik megoldás amellyel mindkét fél nyerhet.

A legfontosabb pedig, hogy a szolgáltatásunkkal neked is ebben segítek, hiszen egy jól működő weboldal mint értékesítési eszköz időt takarít meg neked.

A vízióknak alkotunk valóságot … 

 

Hogyan kezdődött?

Valamikor 2005 környékén 19 évesen készítettem el az első weboldalamat. Az akkor alakuló kerékpáros sportegyesületem számára.

Egy építkezésen dolgoztam, az épület utcafronti részén pedig egy számítástechnikai üzlet működött. A boltba rendszeresen bejártam, mert mindig is érdekelt informatika.
Később beugróként, majd állandó alkalmazottként dolgoztam az üzletben. A munkatársam akkor már évek óta készített weblapokat és éppen html-ből írta mérnök-informatikai diplomáját. Nagyon sok segítséget kaptam az alapok elsajátításához tőle. Később autodidakta módon mélyítettem el ezt a tudást (ami a mai napig tart). Amikor valamit meg akartam csinálni, vagy ügyféltől feladatul kaptam akkor addig kutattam és tanultam míg sikerült megcsinálnom.

Dolgoztam ügynökségeknek, kis cégeknek, nagy cégeknek, multi kisebb sales oldalain … de mindig azok a munkák voltak a legérdekesebbek és leglelkesítőbbek számomra amikor egy kisvállalkozást ismerhettem meg első kézből. Attól az embertől aki tényleg a szívén viseli és tagadhatatlanul ez az élete álma. Amikor ilyen emberekkel dolgozhatok együtt érzem azt, hogy akkor is segítenék ha nem kapnék érte pénzt. Ezt már számtalan helyen hallhattad, hogy csinálnd azt amit akkor is ….

Hát valahogy így jutottam el 15 év alatt oda, hogy mikrovállalkozásoknak készítek weboldalakat, webshopokat és segítek nekik akár az első lépéstől növekedni az online térben.

Ennyi év tapasztalata után több saját vállalkozást is indítottam és nemrég egy régi álmom is elindult a megvalósítás útján.

Annak a híve vagyok, hogy olyan dologgal foglalkozzunk a mindennapokban amit valóban szeretünk csinálni és ne pusztán a pénzért tegyük. 

Ha szeretnéd kövess Instagrammon ahol a kutyámmal közös túráimról, szabadban főzésekről osztok meg képeket/videókat.


Tóth Balázs
vagyok,
a VisioDesign tulajdonosa
instagr.am/tothblzs

Kezdjük el!

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségek

Telefon

+36 70 / 565-0195

Email cím

web@visiodesign.hu

Facebook

fb.com/visiodesignhu