fbpx

WEBLAPKÉSZÍTÉS

weblapkészítés a kisvállalkozók igényeihez szabva
átlátható és megtérülő árazással

Nem kérdés, hogy ma már minden vállalkozásnak elengedhetetlen egy weboldal. Azonban egy egyszerű weboldal elkészültét követően rá kell jönnünk, hogy még számos munka előttünk áll ahhoz, hogy a weboldal életre kelljen. Vagyis úgy működjön mint egy értékesítési munkatárs.

Szeretnéd ha a weboldalad egy rövidtávon megtérülő befektetés lenne?

Marketingszemléletű, cégedre szabott weboldalt készítünk …

Mit tartalmaz a WEBLAPKÉSZÍTÉS szolgáltatásunk?

Amik nélkül nem készítünk weboldalt!

Barátságos weboldal

 • Felhasználóbarát
 • Keresőbarát
 • Mobilbarát

Üzleti céljaidat szolgálja és még jól is néz ki. Te nyugodtan hátradőlhetsz. A konkurenciád pedig írigykedni fog.

Ügyfélszerző csatornák bekötése

 • Google Analytics
 • Facebook
 • Adwords

Létrehozzuk és összekapcsoljuk weboldaladat a Facebook és Google hirdetési csatornáival és mérőeszközeivel.

Extrák

 • Biztonságos
 • Gyors
 • Egyszerű

1 db domain név regisztrációja és ügyintézése. Heti biztonsági mentés és gyors visszaállítás, hogy nyugodtan aludhass.

Támogatási rendszer

 • Weboldal kezelés útmutatók
 • Ügyfél admin
 • Tudástár

Nem kell aggódnod Mi akkor sem engedjük el a kezed amikor kifizetted a weboldaladat.

Landing oldal

40.000 Ft.
Ajándék 1 év tárhely és domain

mikro oldal

70.000 Ft.
Ajándék 1 év tárhely és domain

weblap

110.000 Ft.99.000 Ft.
Ajándék 1 év tárhely és domain

Tárhely és domain név

4.000 Ft./év -től

Bővebb info >>

Karbantartás, frissítés

3.000 Ft./hó-tól

Bővebb info >>

Tartalom feltöltés

2.000 Ft./alkalom -tól

Bővebb info >>

Weblapkészítés megrendelő


Szia!

Én Tóth Balázs vagyok a VisioDesign webügynökség vezetője. Első alkalommal velem fogsz beszélni vagy emailt váltani. Örömmel válaszolok a kérdéseidre és a felvetődött problémaidra készséggel keresek megoldást.

telefonszámom: 70/565-0195   |   email címem: web@visiodesign.hu

Gyakori kérdések

Miért válasszam a Lépj a webre csomagot és a VisioDesign-t?
A Lépj a webre csomagot kifejezetten kezdő és/vagy kisvállalkozásoknak állítottuk össze. 10 éves tapasztalataink alapján olyan dolgokat tartalmaz amik a megtérülő online megjelenést segítik. Ez garantálja, hogy weboldalad nem csak egy kiadás lesz a költségvetésedben hanem egy megtérülő befektetés ami napról-napra több vevőt hoz neked. Csapatunk 10 éves szakmai múlttal rendelkezik weblapkészítés és online marketing területén. Filozófiánk az etikus vállalkozói szemlélet. Nálunk sohasem kell olyasvalamiért fizetned ami nem találkozik az elképzeléseiddel, céged céljaival és nem a céged növekedését szolgálja.
Mennyi idő alatt készül el a weboldal?
Álltalában a szerződéskötést követő 3-4 héten belül el készül a weboldal és a hozzá kapcsolódó csatornák. Extra sürgős esetben 2 hétre tudjuk leredukálni az időt. Ez 25% plusz költséget jelent, de nem mindig tudunk extra sürgős eseteket vállalni.
Nekem már van weboldalam, akkor is ajánlod a csomagot?
Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi weboldaladdal akkor is nagyon jó választás a Lépj a webre csomag. Ebben az esetben régi weboldalból kiindulva felmérjük annak előnyeit és hiányosságait amiket fel használunk, hogy az új weboldalad sokkal jobb legyen elődjénél.
Átadás után milyen költségei lesznek a weboldalamnak?
A domain név és a tárhely éves fenntartási költsége egyedül amit fizetned kell. Ez 7-18 ezer Ft. / év – a szükséges tárhely csomagtól függően. Ezenfelül a weboldalkezelés, karbantartás, frissítés vagy hirdetés kezelési munkákat tudod a VisioDesignra bízni amik további költésegekkel járnak.
Mik a rejtett költségek? Mások többszázezres tételről beszélnek.
Nincsennek rejtett költségei a webrelépő csomagoknak. Amit kapsz azzal valóban el tudsz indulni az internetes világban és magabiztosan jelenhet meg céged online felületen. Célunk, hogy a kezdő vagy kis cégeket segítsük a növekedésben, a pénzügyi gyarapodásban. Extra funkciók vagy egyedi igények azonban képezhetnek a csomagban foglaltakon felüli munkát aminek plusz költsége van. Ha ez felmerül természetesen előre egyeztetünk és megegyezünk.
Én is fogom tudni kezelni? Nem értek a html-hez, css-hez ... semmilyen kódhoz.
Igen, a weboldalak böngészőből elérhető admin felülettel rendelkeznek amin keresztül könnyedén szerkesztheted saját honlapod. Tudod például az oldalak tartalmait szerkeszteni, képeket cserélni/feltölteni, vagy új menüpontot létrehozni. Az átadáskor segédanyagot biztosítunk számodra amiben közérthetően lépésről lépésre elmagyarázzuk a weboldalad kezelését.
Nálatok tényleg egyedi weboldal készül?
Abszolút igen! A VisioDesign nem az az “összekattingatós” weblapkészítő cég. Az ügyfél vásárlóinak igényeihez, szokásaihoz tervezzük meg a weboldal céljának folyamatát és ehhez vagy a már meglévő arculathoz igazítjuk a kinézetet. Egyedi, már jól bevált megoldásokat alkalmazunk a legtöbb esetben. Az új kihívásokra pedig örömmel keresünk megoldást.

Mit nem tartalmaz a csomag?

Tényleg nem szeretnék csalódást okozni neked, ezért már most ismerkedésünk legelején tisztázzuk, hogy mi az amit nem vállalunk a csomagárban.

 • logokészítés (külön megrendelhető)
 • tartalomfeltöltést:
  weblap esetén maximum 10 oldal szövegének és képeinek feltöltését tartalmazza a csomag
  webshop esetén 5-8 termékkategória és 10-15 termék feltöltését tartalmazza a csomag
  a csomagban foglalt tartalomfeltöltéseken felüli munkákat egyedi megegyezés alapján számlázzuk. De ezeket a tudásanyagaink szerint könnyedén fel fogod tudni Te is vagy munkatársad tölteni.
 • Plusz konzultációkat: megegyezésünket követően lehetőség szerint 1 személyes találkozó vagy Skype konzultáció alkalmával megbeszéljük a részleteket. A munka kivitelezése közben telefonon, Skype-on és emailben van lehetőség a kapcsolatot tartani velünk. Kivételes esetekben szükség szerint betervezhető további személyes egyeztetés is.
 • Tartalom szövegírás: hozott szövegeidet szívesen átnézzük és marketingszempontból véleményezzük, de azokat mi nem készítjük el. Igény szerint szövegíró partnert vonunk be a munkába.