fbpx

Néhány meghatározó programot gyűjtöttünk itt ezen az oldalon neked össze amivel könnyebbé és gördülékenyebbé teheted vállalkozásod mindennapjait.

Számos rendszer van (főleg Magyarországon) amiért irreálisan magas árakat kérnek el. Holott a nemzetközi színtéren ezek ingyenesen is megtalálhatóak. Ráadásul sokkal kidolgozottabb. Valósan a felhasználók véleményei alapján alakított programok. Sokkal egyszerűbben és hatékonyabban használhatóak.

Mi magunk is nagyon sok ilyen programot használunk a mindennapjaink során. Itt és most összeírtuk azokat amik hasznosak lehetnek számodra is már indulásnál.

Egy CRM rendszer az online vállalkozási szférában elengedhetetlen.

Bitrix24  –  Van Ingyenes változata is! Ezen keresztül tudod követni és menedzselni a kampányokat, a munkafolyamatokat, a beérkező megrendeléseket folyamatként tudod végigvezetni a kifizetés és utógondozás-ig.

Nagyon tág határok között használható az ingyenes verzió. Kis cégeknek bőven elegendő. Magyarul egyelőre nem tud. De sok beállítást magunk adhatunk meg amivel a nagy része magyarul fog megjelenni a mi igényeinkhez.

Számos CRM rendszert kipróbáltam a cégvezetésben a Bitrix24 előtt, de mind közül ez vált be a legjobban. Bőven van a tudásában tartalék, mégsem túl bonyolult a kezelése.  – Tóth Balázs

>> Kérdéseddel keress bátran

A marketinged meghatározó eleme a hírlevél.

Mailchimp  –  Van Ingyenes változata is! Már magyarul is tud! Tipikusan az az egyszerű de nagyszerű szerkezet a MailChimp hírlevélküldő rendszere. Könnyedén menedzselheted benne e-mail kampányaidat, feliratkozóidat. A legtöbb tartalomkezelő rendszerrel együtt tud működni. Ha mégsem akkor is könnyedén illeszthető, ágyazható bárhova. Ingyenes változata is bőven elegendő kis cégek számára.

>> Kérdéseddel keress bátran

Rengeteget fogsz jegyzetelni – Legyen hova!

Evernote  –  Van Ingyenes változata is! Már magyarul is tud! A Microsoft Onenote-jához hasonlítható a leginkább. Jegyzeteket készíthetsz benne, azokat mappákba rendezheted és értesítőket állíthatsz be hozzájuk vagy to-do-listára teheted. Elérhető Mac-re, Win-re, Androidra, IOS-re szóval bármelyik eszközödre telepítheted a program pedig szinkronizálni fogja.

Nagyon hasznos program. Itt-ott jutnak eszembe napközben fantasztikus ötletek amiket az Evernote-ba feljegyezhetek legyen nálam bármelyik eszközöm.