fbpx

WEBSTRATÉGIA

Webstratégia – ahogy a nagyok csinálják

Konkurencia bosszantó webstratégia építés bevált módszerekkel.

stratégia, weboldal, online marketing, ügyfélszerző csatornák, utánkövetés és támogatás

A sikeres online értékesítéshez ma már nem elég csupán egy weboldal megléte.

Folyamatosan látogatókat kell terelni a weboldalra. Úgy kell működnie mint egy jó bolti eladónak.

Ennek megvalósításában nyújtunk komplett segítséget. Elkészítjük vállalkozásod számára a weboldaladat, megtervezzük az értékesítési stratégiát és ügyfélszerzési forrásaidat. Elindítjuk és üzemeltetjük online hirdetéseidet. Közben vállalkozásodra szabott tanácsokkal és segítséggel látunk el, annak érdekében, hogy még többet ki tudj hozni a felépített rendszeredből.

Ha szeretnéd a támogatási időszakot követően magad is fogod tudni üzemeltetni a rendszered, de további együttműködésünk keretében közösen fejleszthetjük céged.

Szeretnéd kimaxolni az online jelenléted?

Írj nekünk most és beszéljünk terveidről egy kávé mellett.

Igen! Érdekel! Vágjunk bele!

Barátságos weboldal

 • Felhasználóbarát
 • Keresőbarát
 • Mobilbarát
 • Marketingorientált
 • Modern
 • Biztonságos
 • Könnyen kezelhető

Üzleti céljaidat szolgálja és még jól is néz ki. Te nyugodtan hátradőlhetsz. A konkurenciád pedig írigykedni fog.

Ügyfélszerző csatornák kezelése

Választott intervallumtól függően 3, 6 vagy 12 hónapig kezeljük Facebook és Google hirdetéseidet. Folyamatosan optimalizáljuk és a webstratégiához igazítottan levezényeljük. Szükség szerint módosítunk vagy bővítünk. Intervallumtól függő időközönként statisztika kimutatásokat és értékeléseket készítünk egyszerű, érthető formában.

Extrák

Amit máshol extraként plusz szolgáltatásként vehetsz igénybe, azt nálunk az alapcsomag tartalmazza.

Modern európai tárhely extra gyorsítási funkciókkal. 1 db domain név regisztrációja és ügyintézése. Napi biztonsági mentés és gyors visszaállítás, hogy nyugodtan aludhass.

Támogatási rendszer

Támogatási rendszerünk abszolút egyedi a piacon. Nem kell aggódnod Mi akkor sem engedjük el a kezed amikor kifizetted a weboldaladat. Sőt segítünk számos tudásanyaggal ami ügyfelünkként díjmentesen illet meg TÉGED!

 • Weboldal kezelés útmutatók
 • Ügyfél admin
 • Tudástár

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Miért válasszam a Webstratégia csomagot és a VisioDesign-t?

A Webstratégia szolgáltatásunkat olyan cégek számára nyújtjuk akiknek egy megbízható marketinges munkatársra van szüksége. A VisioDesign ezt nyújtja egy kisebb ügynökség szakértelmével.

A weboldal készítési csomagjaink 10 éves tapasztalataink alapján olyan dolgokat tartalmaz amik a megtérülő online megjelenést segítik. Ez garantálja, hogy weboldalad nem csak egy kiadás lesz a költségvetésedben hanem egy megtérülő befektetés ami napról-napra több vevőt hoz neked. Filozófiánk az etikus vállalkozói szemlélet. Nálunk sohasem kell olyasvalamiért fizetned ami nem találkozik az elképzeléseiddel, céged céljaival és nem a céged növekedését szolgálja.

Mennyi idő alatt készül el a weboldal?
Álltalában a szerződéskötést követő 3-4 héten belül el készül a weboldal és a hozzá kapcsolódó csatornák. Extra sürgős esetben 2 hétre tudjuk leredukálni az időt. Ez 25% plusz költséget jelent, de nem mindig tudunk extra sürgős eseteket vállalni.
Nekem már van weboldalam, akkor is ajánlod a csomagot?

Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi weboldaladdal akkor is nagyon jó választás a Webstratégia szolgáltatásunk. Ebben az esetben a régi weboldalból kiindulva felmérjük annak előnyeit és hiányosságait amiket fel használunk, hogy az új weboldalad sokkal jobb legyen elődjénél.

Mik a rejtett költségek?

Nincsennek rejtett költségei a webstratégia szolgáltatásunknak. Amit kapsz azzal valóban fejlődni és több bevételt fog tudni termelni a céged. Természetesen ehhez a Te részedről is tenni kell. Célunk, hogy a kezdő vagy kis cégeket segítsük a növekedésben, a pénzügyi gyarapodásban. Extra funkciók vagy egyedi igények azonban képezhetnek a csomagban foglaltakon felüli munkát aminek plusz költsége van. Ha ez felmerül természetesen előre egyeztetünk és megegyezünk.

Én is fogom tudni kezelni? Nem értek a html-hez, css-hez ... semmilyen kódhoz.
Igen, a weboldalak böngészőből elérhető admin felülettel rendelkeznek amin keresztül könnyedén szerkesztheted saját honlapod. Tudod például az oldalak tartalmait szerkeszteni, képeket cserélni/feltölteni, vagy új menüpontot létrehozni. Az átadáskor segédanyagot biztosítunk számodra amiben közérthetően lépésről lépésre elmagyarázzuk a weboldalad kezelését.
Nálatok tényleg egyedi weboldal készül?
Abszolút igen! A VisioDesign nem az az "összekattingatós" weblapkészítő cég. Az ügyfél vásárlóinak igényeihez, szokásaihoz tervezzük meg a weboldal céljának folyamatát és ehhez vagy a már meglévő arculathoz igazítjuk a kinézetet. Egyedi, már jól bevált megoldásokat alkalmazunk a legtöbb esetben. Az új kihívásokra pedig örömmel keresünk megoldást.

Mit nem tartalmaz a csomag?

Tényleg nem szeretnék csalódást okozni neked, ezért már most ismerkedésünk legelején tisztázzuk, hogy mi az amit nem vállalunk a csomagárban.

 • logokészítés (külön megrendelhető)
 • tartalomfeltöltést:
  weblap esetén maximum 10 oldal szövegének és képeinek feltöltését tartalmazza a csomag
  webshop esetén 5-8 termékkategória és 10-15 termék feltöltését tartalmazza a csomag
  a csomagban foglalt tartalomfeltöltéseken felüli munkákat óradíj alapon (2000 Ft/óra) számlázzuk. De ezeket a tudásanyagaink szerint könnyedén fel fogod tudni Te is vagy munkatársad tölteni.
 • Plusz konzultációkat: megegyezésünket követően lehetőség szerint 1 személyes találkozó vagy Skype konzultáció alkalmával megbeszéljük a részleteket. A munka kivitelezése közben telefonon, Skype-on és emailben van lehetőség a kapcsolatot tartani velünk. Kivételes esetekben szükség szerint betervezhető további személyes egyeztetés is.
 • Tartalom szövegírás: hozott szövegeidet szívesen átnézzük és marketingszempontból véleményezzük, de azokat mi nem készítjük el. Igény szerint szövegíró partnert vonunk be a munkába.

Bővítsd a weboldalad igényeid szerint

extrák

TARTALOMFELTÖLTÉS

A csomagban foglalt tartalmak és/vagy termékek feltöltésén túli tartalmak feltöltése.

3000 Ft/óra

TÖBBNYELVŰ WEBOLDAL

Kialakítjuk a további nyelv vagy nyelvek fogadását a weboldalon és integráljuk a rendszernyelvi fájlokat.

15.000 Ft/nyelv

HÍRLEVÉL RENDSZER

Weboldaladba közvetlenül is tudunk hírlevélküldő rendszert építeni vagy akár egy külső szolgáltatót integrálunk
Ebben a cikkben bemutatjuk az álltalunk ajánlott hírlevél rendszereket »

15-45.000 Ft.

LEPKEHÁLÓ

Az ügyfélvadász modul. Egy nagyon praktikus eszköz, hogy a weboldaladra érkező látogatókat távozásukkor ott marasztald. Mindezt automatikusan. Lepkeháló avagy profi popup ablakok

15.000 Ft.

PLUSZ LANDING OLDAL

Kampányhoz, termékhez kialakítjuk érkező oldalad. Amit vagy az arculatodhoz vagy a kampány elemeihez igazítunk grafikailag és stratégiailag. A szövegezést nem készítjük el, de tanácsot adunk annak tartalmára és átnézzük az elkészült szövegeidet.

40.000 Ft.

LOGOTERVEZÉS

Megtervezzük szöveges vagy ikonos logodat vektorgrafikus formában, aminek a nyers változatát is megkapod, hogy egyéb grafikai anyagaidhoz is fel tudd használni.

35.000 Ft.

SZEMÉLYES OKTATÁS

Ha a Tudásbázis és PDF segédanyagok mellett úgy érzed szükséged lenne rá, hogy személyesen magyarázzuk el a weboldalad kezelését akkor kollégánk elmegy hozzád vagy egy megbeszélt helyen egy kávé mellett megmutatja a rendszer használatát.

15.000 Ft./alkalom (2 óra)

WEBEDZŐ

online hirdetés (PPC) - Bízd ránk weboldalad hirdetését, ügyfélszerzését. Tervezett kampányaidhoz elkészítjük és menedzseljük hirdetéseidet Facebook, Google Adwords és Youtube hirdetési csatornákon. Havi analízist és javaslatokat készítünk neked. Gyors változásokat eszközölünk szükség szerint.

55-80.000 Ft./hó

Kiegészítő szolgáltatások a weboldal mellé

szolgáltatások

Support és karbantartás

Frissítjük, karbantartjuk weboldaladat. Igény szerint segítséget nyújtunk ha elekadsz a weboldal kezelésében vagy valamilyen rendellenességet tapasztalsz. Akkor válaszd ezt a támogatási formát ha szükséged van a folyamatos segítségre és/vagy nem tudod a frissítéseket, biztonsági mentéseket kezelni, nem értesz az email cím létrehozáshoz ... Örömmel segítünk bármikor.

10.000 Ft/hó

Tartalomfeltöltés

Ha nem tudod vagy nincs időd rá megcsináljuk helyetted a weboldalad, szöveges, képi, termék ... stb. feltöltését. Ezt munkát óradíj alapon végezzük, de előzetes kalkuláció alapján adunk rá egy végösszeg árajánlatot, így nem érhet váratlan költség.

3.000 Ft/óra

WEBEDZŐ

online hirdetés (PPC) - Bízd ránk weboldalad hirdetését, ügyfélszerzését. Tervezett kampányaidhoz elkészítjük és menedzseljük hirdetéseidet Facebook, Google Adwords és Youtube hirdetési csatornákon. Havi analízist és javaslatokat készítünk neked. Gyors változásokat eszközölünk szükség szerint.

55-80.000 Ft./hó

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN?

 1. Az űrlap elküldését követően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot 24 órán belül.
  Megismerjük tevékenységedet és honlappal elérendő céljaidat.
 2. Egyeztetünk egy időpontot és megbeszéljük a részleteket.
 3. Kidolgozzuk a megbeszéltek szerinti stratégiát. Elvonulunk és dolgozunk, de nem sokáig, mert az első vázlatos tervektől betekinthetsz hogyan épül a nagyszerű weboldalad.
 4. Élesítjük az új honlapod és Te bátran léphetsz az online értékesítés mezejére.
 5. Elindítjuk a hirdetéseket, az első kampányokat és optimalizáljuk a teljesítményét. Kezeljük a kampányváltásokat.
 6. Folyamatosan egyeztetünk, hogy biztosan összhangban álljon az elképzelésed és értékesítési érdekeiddel a weboldal.